Praktisch perspectief

Aduard Advies adviseert al twintig jaar over ondernemerschap in de curatieve zorg, en de kennis van de adviseurs reikt nog verder terug. Op basis van die ervaring overzien we snel de consequenties van wijzigingen in de regelgeving en financiering van de zorg en plaatsen we nieuwe maatregelen gemakkelijk in een concreet kader.

Openingen voor ondernemerschap
Dat biedt u de openingen die u zoekt en geeft u de ruimte om de juiste strategische én praktische stappen vooruit te zetten. Om (nieuw) beleid te maken en uit te voeren. En om te ondernemen. Niet voor niets hebben we aan de basis gestaan van tal van nieuwe initiatieven in de zorg. Ongeveer de helft van de Nederlandse ZBC’s is onder begeleiding van Aduard Advies opgericht.

Innovatief en creatief
Het zijn uitdagende tijden voor zorgaanbieders. Overheid en verzekeraars dwingen u tot lastige afwegingen. Hoe kunt u binnen de huidige dynamiek uw zorg efficiënt(er) organiseren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit? Door de gebaande paden te verlaten en originele richtingen in te slaan. Dat levert nieuwe perspectieven op. Laat Aduard Advies daarbij uw gids zijn.

Aduard Advies is overal actief waar ondernemende zorgprofessionals behoefte hebben aan advies:

•    ziekenhuizen
•    vrije beroepsbeoefenaren
•    zelfstandige behandelcentra
•    GGZ
•    farmacie